Katja Remes

Katja Remes

Värisilmä Rovaniemi | Aittatie 11, 96101 Rovaniemi | +358 400 309 554

Suomen luonto on suurin innoittajani niin vapaa-ajalla kuin töissäkin: Upeimmat värit ja väriyhdistelmät sisustukseen löytyvät monesti suoraan luonnon väripaleteista eri vuoden -ja vuorokaudenaikoina. Vesi ja tuli ovat elementtejä, jotka kiehtovat ja inspiroivat minua.

Haluan luoda aina kokonaisuuden, joka koostuu erilaisista, mutta kuitenkin keskenään harmonisista väreistä. Käytän sisustuksissa mielellään puuta ja muita luonnon pintamateriaaleja. Pidän erityisesti esimerkiksi rustiikkisista parketeista ja puulattioista sekä puupaneeleista, joissa syykuviot loimuavat kauniisti. Lisäksi pidän siitä, että värejä käytetään entistä rohkeammin, esimerkiksi runsaissa ja näyttävissä tapeteissa. Laattapinnoissa suosikkejani ovat erilaiset kuviolliset ja eläväiset mallit.

Palkitsevimpia ovat olleet projektit, joissa olen voinut tuoda asiakkaalle täysin uusia näkökulmia ja ratkaisuja sävy -ja materiaalivalinnoissa sekä niiden yhdistämisessä. Joskus asiakkaalla on vahva visio siitä mitä hän haluaa, ja tykkään monesti vähän haastaa häntä ajattelemaan myös vaihtoehtoja sen ulkopuolelta. Usein löytyy jotain sellaista, joka tuo suunnitelmaan jotain uutta ”twistiä” ja ulottuvuutta.

Autan mielellään asiakkaita mahdollisimman aikaisesta vaiheesta lähtien. Usein asiakas tulee juttusille vasta kun hän jo ehtinyt päänsä puhki miettiä ja stressata asioita, joista minä olisin voinut huolehtia hänen puolestaan.

Varaudun projekteissa aina siihen, että kaikki ei välttämättä mene suunnitelmien mukaan. Olen kuitenkin ongelmatilanteissa aina onnistunut pitämään asiakkaan rauhallisena ja tyytyväisenä. Kaikki järjestyy! Kaikki projektit ovat yhtä kivoja, kun niitä pääsee toteuttamaan asiakkaan kanssa yhdessä.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika